[HOME]

KAKO DO KOSJERIĆA?

Kako da stignete do grada koristeći voz, autobus ili automobil

 

[ O NAMA ]
[ O KOSJERICU ]
[ PROJEKTI ]
[ LINKOVI ]
[ FAJLOVI ]
[ KONTAKT ]

KAKO DO KOSJERIĆA?

 

Kosjerić ima izuzetan geografski položaj koji omogućava jednostavan pristup gradu iz svih pravaca. Udaljen je 136 kilometara od Beograda i nalazi se na polovini puta izmedju Valjeva i Užica koji su od Kosjerića udaljeni po 46 kilometara. Obala Jadranskog mora udaljena je 340 kilometara, a planinski centari Divčibare i Zlatibor 26, odnosno 56 kilometara.

Ako putujete automobilom i dolazite sa severa koristite magistralni put Valjevo - Požega. Iz Beograda ce vam trebati oko dva časa vožnje a iz Novog Sada preko Šapca nesto vise od tri časa. Ukoliko dolazite sa juga ili istoka koristite isti magistralni put - iz Užica vam treba oko jedan čas vožnje, a iz Čačka manje od dva časa.

Kroz Kosjerić prolazi pruga Beograd - Bar tako da se iz glavnog grada u Kosjerić stiže vozom za nešto više od dva sata. Ukoliko dolazite iz suprotnog pravca koristeći isto prevozno sredstvo do nas možete stići iz Požege, Užica , Čačka, Kraljeva ili Niša.

Ako ste se odlučili za autobus, moraćete da putujete najpre do Požege (23 km) ili Užica (46 km) iz kojih postoje svakodnevne linije za Kosjerić.

 

» O Kosjeriću
» Galerija
» Kako doći do Kosjerića?
» Važni telefoni